WhatsApp i kërkohet ridizajnimi i faqes së informacionit të kontaktit, aftësinë për të kërkuar biznese në afërsi

WhatsApp mund të sjellë një shkurtore kërkim të dedikuar për përdoruesit e iOS si pjesë e faqes së saj të ridizajnuar të Informacionit të Kontaktit.

27.12.2021 / Teknologji

WhatsApp i kërkohet ridizajnimi i faqes së informacionit të kontaktit, aftësinë për të kërkuar biznese në afërsi
Foto: Ilustrim

WhatsApp mendohet të ketë një ndërfaqe të ridizajnuar në punë për faqen e Informacionit të Kontaktit. Aplikacioni i mesazheve të çastit thuhet gjithashtu se po punon në një opsion për t’i lejuar përdoruesit të filtrojnë bizneset në afërsi kur ata po hyjnë në drejtorinë e biznesit brenda aplikacionit. Drejtoria, megjithatë, nuk është ende e disponueshme për të gjithë përdoruesit. Për më tepër, WhatsApp është parë duke zhvilluar një aftësi për të lejuar administratorët e grupeve të lidhin grupet e tyre me një komunitet në iOS. Më parë ishte shfaqur në WhatsApp për Android.

Sipas një raporti nga gjurmuesi beta i WhatsApp WABetaInfo, WhatsApp po zhvillon faqen e ridizajnuar të Informacionit të Kontaktit për përdoruesit e Android dhe iOS. Thuhet se është e ngjashme me faqen e përditësuar të Informacionit të Biznesit që u vu re në një version beta të aplikacionit në gusht.


Faqja e ridizajnuar e Informacionit të Kontaktit duket gjithashtu se ka një shkurtore të dedikuar kërkimi për të ofruar një përvojë të veçantë. Fillimisht do të jetë i kufizuar për përdoruesit e iOS, sipas WABetaInfo. Sidoqoftë, ridizajnimi do të jetë i disponueshëm për përdoruesit e iOS dhe Android në të ardhmen.

WABetaInfo ka ndarë një pamje nga iOS për të na dhënë një paraqitje të shkurtër të faqes së ridizajnuar të Informacionit të Kontaktit përpara lëshimit të saj për testuesit beta. Pamja e ekranit sugjeron që ndërfaqja e re mund të duket e ngjashme me mënyrën se si kemi kartat e kontaktit të parazgjedhur në iPhone.

Raportohet se WhatsApp është duke punuar në opsionin e filtrimit që do të shfaqet gjatë kërkimit të bizneseve në afërsi. Do t’ju ndihmonte të filtroni rezultatet posaçërisht për vende të tilla si restorante, dyqane ushqimore dhe veshje.

Drejtoria e biznesit brenda aplikacionit për të mundësuar kërkimin e bizneseve në afërsi u hap nën një pilot në São Paulo në shtator. Megjithatë, ai ende nuk është zgjeruar për përdoruesit në mbarë botën.

WABetaInfo ka vërejtur gjithashtu disa referenca për lejimin e administratorëve të grupeve në iOS që të lidhin grupet e tyre me një komunitet. WhatsApp për iOS versioni beta 2.22.1.1 sugjeroi përditësimin. E njëjta veçori për të lidhur grupet me një komunitet u shfaq për përdoruesit e Android përmes versionit beta 2.21.25.17 të WhatsApp në fillim të këtij muaji. Megjithatë, ai ende nuk është vënë në dispozicion të testuesve beta.

Është e rëndësishme të theksohet se WhatsApp nuk e ka konfirmuar ende paraqitjen e veçorive të raportuara. Prandaj, mund të bëjë disa ndryshime përpara lëshimit të tyre për përdoruesit fundorë.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *