WhatsApp do të lejojë përdoruesit të fshehin statusin “Last Seen”

WhatsApp është duke punuar vazhdimisht për të shtuar mundësi të reja dhe një në të cilën po punon do të jetë e dobishme për shumë konsumatorë.

14.11.2021 / Teknologji

WhatsApp do të lejojë përdoruesit të fshehin statusin “Last Seen”
Foto: Ilustrim

Versioni beta i WhatsApp për Android tani ka një mundësi për të fshehur statusin e “parë” nga kontaktet specifike, ose aplikacionet e përdoruesve të përmendur. Opsioni është në fazën e zhvillimit aktiv për muaj të tërë dhe aktualisht është në dispozicion për ata që marrin pjesë në programin beta.

Kjo do të thotë se mundësitë e reja së shpejti do të jenë në dispozicion për këdo, raportojnë mediat e huaja.


Të gjithë ata që përdorin WhatsApp do të jenë në gjendje të vendosin statusin tuaj “të fundit” për të parë të gjitha, kontaktet e ndryshme, por jo për ta parë atë.

Lajmi është “kontaktet e mia përveç”. Kur ky opsion është përzgjedhur, kontaktet do të jenë në gjendje të zgjidhen për të cilat statusi i “fundit” do të jetë i padisponueshëm. Megjithatë, përdoruesi nuk do të jetë në gjendje të shohë statusin e personave duke fshehur të tyren.

Parandalimi është shërim! Tumor markerët dhe roli i tyre në diagnostifikimin e kancerit

Tumor markerët janë substanca që lëshohen nga qelizat kancerogjene ose prodhohen nga trupi në reagim ndaj një tumori malinj ose...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *