Samsung Galaxy S22 Ultra mund të vijë me më pak memorie se modeli i vitit të kaluar

24.01.2022

Me planifikimin e Samsung për të shpallur produktet e tij të ardhshëm Galaxy S në shkurt, një rrjedhje e re sugjeron se kompania mund të ketë një ndryshim çmimi të planifikuar për linjën e saj të telefonave të nivelit të lartë. Sipas një postimi në Twitter të zbuluar nga Policia e Android nga Roland Quandt […]

Samsung Galaxy S22 Ultra mund të vijë me më pak memorie se modeli i vitit të kaluar Foto: Ilustrim

Me planifikimin e Samsung për të shpallur produktet e tij të ardhshëm Galaxy S në shkurt, një rrjedhje e re sugjeron se kompania mund të ketë një ndryshim çmimi të planifikuar për linjën e saj të telefonave të nivelit të lartë.

Sipas një postimi në Twitter të zbuluar nga Policia e Android nga Roland Quandt i WinFuture, çmimi evropian për serinë Galaxy S22 do të fillojë nga 849 euro (afërsisht 1,018 dollarë), me modelet bazë të Galaxy S22 Plus dhe Ultra të parashikuar të kushtojnë 1,049 euro (1,188 dollarë) dhe euro 1,249 (1,414 dollarë), përkatësisht. Në mënyrë efektive, kjo do të thotë se në vitin 2022 formacioni Galaxy S i Samsung do të kushtojë po aq sa kushtoi në 2021. Për më tepër, cicërimi i Quandt sugjeron se kompania do të vazhdojë praktikën e saj të tarifimit të një çmimi prej 50 € për një rritje të ruajtjes në modelet standarde dhe Plus.

Ajo që mund të ndryshojë është se Samsung mund të ndryshojë variantin e modelit bazë Ultra për të ofruar më pak vlerë se paraardhësi i tij. Të paktën në Evropë, Galaxy S22 Ultra me vlerë 1249 euro do të dërgohet me 8 GB RAM, sipas Quandt, dhe do të kushtojë të njëjtën shumë sa paratë si Galaxy S21 Ultra i nivelit fillestar, i cili përmban 12 GB RAM.

Konsumatorët në Evropë thuhet se do të duhet të paguajnë një çmim prej 100 € për të marrë S22 Ultra me 12 GB RAM dhe 256 GB memorie të brendshme. Nuk është e qartë nëse Samsung do të zbatojë të njëjtën strategji çmimesh në SHBA. Siç thekson Policia e Android, një rrjedhje e veçantë në fillim të këtij muaji sugjeroi se kompania mund të paguante 100 dollarë shtesë për çdo model në linjën Galaxy S22.

Si gjithmonë, do të duhet të presim derisa kompania të ndajë informacionin zyrtar të çmimeve përpara se të dimë se sa do të kushtojë për të zotëruar telefonat më të fundit Galaxy S.