Ja sa do të kushtojë Samsung Galaxy S22

11.12.2021

Është planifikuar që në muajin shkurt të vitit 2022, Samsung të prezantojë produktet e saj të reja. Gjatë kësaj kohe në mes tjerash pritet të prezantohet edhe modeli i ri i telefonit Samsung Galaxy S22. Samsung Galaxy S22 do të jetë i disponueshëm në treg për shumën prej 849 euro, kjo sipas ‘Sammobile’. Por përpara […]

Ja sa do të kushtojë Samsung Galaxy S22 Foto: Ilustrim

Është planifikuar që në muajin shkurt të vitit 2022, Samsung të prezantojë produktet e saj të reja.

Gjatë kësaj kohe në mes tjerash pritet të prezantohet edhe modeli i ri i telefonit Samsung Galaxy S22.

Samsung Galaxy S22 do të jetë i disponueshëm në treg për shumën prej 849 euro, kjo sipas ‘Sammobile’.

Por përpara se Samsung të prezantojë telefonat inteligjentë S22, fillimisht do të prezantohet Samsung Galaxy S21 FE në janar.

Galaxy S21+ fillimisht kushtonte 1,049 euro dhe aktualisht është në dispozicion për 847 euro, që barazohet me një ulje çmimi prej gati 20 për qind.