Aplikacioni i ri Samsung zhbllokon potencialin e plotë të kamerave të Galaxy S21 Ultra

Pro Mode është një funksionalitet i avancuar në aplikacionin e kamerës ku manualisht mund të kontrolloni elementë të fotos si ISO dhe shpejtësia e shkrepjes.

25.11.2021 / Teknologji

Aplikacioni i ri Samsung zhbllokon potencialin e plotë të kamerave të Galaxy S21 Ultra
Foto: Ilustrim

Samsung lançoi së fundi një aplikacion të ri kamere në fazën beta ku mund të përdorni Pro Mode në të katër kamerat e pasme të Galaxy S21 Ultra.

Konkretisht Pro Mode nuk do të jetë i kufizuar vetëm në sensorin kryesor dhe ultra-wide por edhe në kamerat telefoto. Aplikacioni Expert RAW është lançuar në në Galaxy Store dhe është i disponueshëm vetëm për Galaxy S21 Ultra me Android 12.


Ai tejkalon limitet e Galaxy S21 Ultra ku aplikacioni i kameras në Pro Mode është i disponueshëm vetëm në dy nga 4 kamerat e pasme: konkretisht sensorin 108-megapiksel kryesor dhe 12-megapiksel me kënd të gjerë por jo në sensorët 10-megapiksel 10x telefoto dhe 3x telefoto.

Pro Mode është një funksionalitet i avancuar në aplikacionin e kamerës ku manualisht mund të kontrolloni elementë të fotos si ISO dhe shpejtësia e shkrepjes.

Aplikacioni Expert RAW aktualisht ofrohet vetëm në Galaxy Store në Korenë e Jugut por ju mund të instaloni APK.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *