A mund t’i mbijetojë torturës një telefon me lojëra?

11.08.2022

Kanali YouTube JerryRigEverything është sërish aktiv, dhe këtë herë Zak nga kanali i lartpërmendur ka një telefon lojërash – Black Shark 5 Pro – në testin jokonvencional të qëndrueshmërisë. Së pari, në test u gjetën çelësat magnetikë “pop-up”, domethënë integriteti i tyre strukturor, dhe testi gjithashtu zbulon nëse karikuesi i shpejtë 120 W e karikon […]

A mund t’i mbijetojë torturës një telefon me lojëra? Foto: Ilustrim

Kanali YouTube JerryRigEverything është sërish aktiv, dhe këtë herë Zak nga kanali i lartpërmendur ka një telefon lojërash – Black Shark 5 Pro – në testin jokonvencional të qëndrueshmërisë.

Së pari, në test u gjetën çelësat magnetikë “pop-up”, domethënë integriteti i tyre strukturor, dhe testi gjithashtu zbulon nëse karikuesi i shpejtë 120 W e karikon me të vërtetë telefonin lart në vetëm 15 minuta.

Ekzistojnë gjithashtu teste standarde të gërvishtjes dhe djegies së ekranit. Ekrani është i gërvishtur nga niveli i gjashtë në shkallën Moss, me nofka më të thella se niveli shtatë, që është rezultati standard.

Testi përfundimtar – përkulja e telefonit me duart tuaja – tregoi se Black Shark 5 Pro është një pajisje e mirë-prodhuar. Përkulja nga mbrapa tregon fleksibilitet të mirë dhe nuk u vu re asnjë plasaritje ose lëvrim, transmeton Telegrafi.

Black Shark 5 Pro është një telefon lojërash i ndërtuar mirë, dhe tani mezi presim të shohim se çfarë ka brenda kësaj pajisjeje.