Votat e kandidatëve të PDK – Suharekë në Vushtrri, prin Ruzhdi Kurtishaj

Numërimi i votave për zgjedhjet e 14 shkurtit tashmë ka përfunduar. Por kanë mbetur ende pa u numëruar votat me kusht dhe ato nga diaspora.

Partia Demokratike e Kosovës ka arritur që në këto zgjedhje në komunën e Vushtrrisë të marrë 6526 vota gjithsej, apo shprehur në përqindje rreth 20.14%.

Bartësi i listës, Enver Hoxhaj është më i votuari me 4362 vota, i përcjellur nga Kurtan Kajtazi me 2589 vota, dhe Xhevahire Izmaku 2052 vota.

Kujtojmë se PDK në nivel vendi në zgjedhjet e 14 shkurtit ka dalur partia e dytë.

KandidatiVotat
Ramë Vataj57
Sadik Halitjaha7
Ruzhdi Kurtishaj126
Florim Kryeziu0
RAPORTO