Votat e kandidatëve të PDK – Suharekë në Istog, prin Ruzhdi Kurtishaj

Numërimi i votave për zgjedhjet e 14 shkurtit tashmë kanë përfunduar. Por kanë mbetur ende pa u numëruar votat me kusht dhe ato nga diaspora.

Sipas rezltateve preliminare PDK në Istog ka dalur partia e katërt me 9.54% të votave të rregullta.

Ndryshe, në nivel vendi PDK në zgjedhjet parlamentare është dalë partia e dytë.

Kandidati Votat
Ramë Vataj 11
Sadik Halitjaha 10
Ruzhdi Kurtishaj 22
Florim Kryeziu9
RAPORTO