Votat e kandidatëve të PDK-Suharekë në Ferizaj, prin Sadik Halitjaha

Partia Demokratike e Kosovës është renditur subjekti i dytë në qytetin e Ferizajt me 11.439 vota apo 21.99%.

Kryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj fitoi 6197 vota, ndërsa nga kandidatët e PDK-së në Suharekë prin Sadik Halitjaha me 81 vota.

KandidatiVota
Rame Vataj51
Sadik Halitjaha81
Florim Kryeziu54
Ruzhdi Kurtishaj78

Kujtojmë se në Komunën e Suharekës, Lëvizja Vetëvendosje është e para me 37.72% apo 9 mijë e 442 vota, pasohet nga AAK me 20.25% apo 5.137 vota, LDK e treta me 19,20% apo 4.806 vota dhe e katërta PDK me 17,01% apo 4.258 vota.

RAPORTO