Votat e kandidatëve të LVV – Suharekë në Istog

Numërimi i votave për zgjedhjet e 14 shkurtit tashmë ka përfunduar. Por kanë mbetur ende pa u numëruar votat me kusht dhe ato nga diaspora.

Lëvizja Vetëvendosje ka arritur që në këto zgjedhje në komunën e Istogut të marrë 7 mijë e 505 vota gjithsej, apo shprehur në përqindje rreth 43.81%.

Kujtojmë se LVV në nivel vendi në zgjedhjet e 14 shkurtit ka dalur partia e parë me 47.85%.

KandidatiVotat
Hysen Durmishi79
Salih Zyba82
RAPORTO