Votat e kandidatëve të AAK- Suharekë në Pejë, prin Albena Reshitaj me 508 vota

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) është renditur e treta në Pejë, pas Vetëvendosjes dhe LDK-së, duke marrë gjithsej 6.525 vota.

Kësisoj, kryetari i partisë, Ramush Haradinaj mori 4766 vota, ndërsa nga kandidatët e AAK-së nga Komuna e Suharekës më e votuara në Pejë është Albena Reshitaj e cila i mori 508 vota.

KandidatiVota
Albena Reshitaj508
Hamdi Bytyçi32
Fatos Berisha52
Bexhet Kuçi20
Mensur Selimaj20
Albana Bytyqi398

Ndërsa në Komunën e Suharekës AAK është renditur partia e dytë me 20,49%.

RAPORTO