Votat e kandidatëve të AAK – Suharekë në Klinë, prin Albena Reshitaj

Numërimi i votave për zgjedhjet e 14 shkurtit tashmë ka përfunduar. Por kanë mbetur ende pa u numëruar votat me kusht dhe ato nga diaspora.

Sipas rezltateve preliminare AAK në Klinë ka dalur partia e dytë me 23.54% të votave të rregullta.

Ndryshe, në nivel vendi AAK në zgjedhjet parlamentare është dalë partia e katërt.

KandidatiVotat
Albena Reshitaj149
Mensur Selimaj24
Albana Bytyqi81
Bexhet Kuqi11
Hamdi Bytyqi27
Fatos Berisha3
RAPORTO