Vetëvendosje fiton bindshëm edhe në Bllacë me 393 vota

Ka përfunduar numërimi pothuajse i të gjitha votave edhe në Komunën e Suharekës.

Sipas rezultateve preliminare në fshatin Bllacë të Suharekës, fiton bindshëm Lëvizja Vetëvendosje me gjithsej 393 vota në 4 vendvotime.

Sipas rezultateve preliminare LVV e lë pas PDK-në me 251, AAK me 203 vota, AAK 99 vota dhe LDK 175, raporton SuharekaOnline.

Rikujtojmë se Lëvizja Vetëvendosje në Komunën e Suharekës është duke prirë me 37.54%.

2426A/01R2426A/02R2426A/03R2426A/04DTOTAL
LVV7911511881393
PDK56636567251
LDK32604835175
AAK72603833203
RAPORTO