Vazhdon rregullimi i rrugëve në fshatin Greikoc

Sikurse në shumë fshatra të Komunës së Suharekës, ashtu edhe në fshatin Greikoc është duke u punuar në rregullimin e infrastrukturës rrugore.

Punimet i ka vizituar kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, së bashku më zyrtarë të tjerë komunal.

“Rregullimi i rrugëve do të jet njëri prej prioriteteve, që qytetarët tanë ti kenë kushtet për zhvillim dhe progres”, ka thënë, kryetari Muharremaj.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.