Vazhdon dhurimi i donacioneve për punëtorët shëndetësor nga fondacioni Golden Eagle

Fondacioni Golden Eagle sot dhuroj pajisje mbrojtëse për punëtorët shëndetësor te Spitalit Rajonal – Gjakovë.

Përmes këtij donacioni, punëtorëve shëndetësor të spitalit rajonal të Gjakovës iu dhuruan pakot me pajisje mbrojtëse, pako përmbanë 820: maska mbrojtëse, maska plastike, rroba antibakteriale dezinfektues’ si dhe 600 njesi lengje frutash.

Fondacioni Golden Eagle permes kampanjes për tu dal në ndihmë punëtorëve shëndetësor në luftën kundër pandemis COVID-19, do ofroj donacione per te gjitha spitalet regjionale te Kosoves gjate diteve ne vijim.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.