U shpall në kërkim, arrestohet personi i kërkuar në Suharekë

U shpall në kërkim, arrestohet personi i kërkuar në Suharekë
Çlirim Gashi

05.06.2021 / Suhareka

Është arrestuar personi i kërkuar në Suharekë.

SuharekaOnline mëson se Gjykata Themelore e Prizrenit kishte lëshuar një urdhëresë për kërkimin dhe arrestimin e një personi nga Suhareka.

Policia e Kosovës gjatë ditës së djeshme rreth orës 13:30 në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Prizren, është arrestuar i dyshuari-kërkuari (mashkull).

Pas arrestimit i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit, në qendrën e paraburgimit në Prizren.

RAPORTO