Thyerja e heshtjes zgjedhore, PZAP refuzon ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje kundër AAK-së në Suharekë

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa të mërkurën ka refuzuar si të pabazë ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje kundër AAK-së në Suharekë për thyerje të heshtjes zgjedhore.

20.10.2021 / Suhareka

Thyerja e heshtjes zgjedhore, PZAP refuzon ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje kundër AAK-së në Suharekë
Foto: Lëvizja Vetëvendosje (LVV)

Sipas ankesës së LVV-së ditën e zgjedhjeve më 17 tetor rreth orës 12:00 në afërsi të qendrës së votimit në fshatin Gjinoc, në afërsi prej 20-30 metrave ka qëndruar një veturë me përmbajtje elektorale, me fotografi dhe numër të kandidatit për kryetar nga radhët e AAK-së.

Me këtë rast LVV ka pretenduar se është bërë thyerja e heshtjes zgjedhore. Mirëpo nga përgjigjja e AAK-së për PZAP hudhen poshtë këto pretendime pasiqë në fotografinë që ka dërguar LVV nuk shihet qartë fotografia e kandidatit të vendosur në veturë dhe as qendra e votimit.


Paneli pas vlerësimit të ankesës dhe provës së bashkangjitur në ankesë si dhe përgjigjes së AAK-së vendos që ankesa të vlerësohet si e pabazuar.

pzap_akk

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *