Të shtunën 6 orë pa rrymë për disa fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të shtunën, më 14 nëntor 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Nga TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe nga ora 13:00 – 16:00.

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Çardaku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.