Të premtën këto fshatra të Suharekës do të mbesin 4 orë pa rrymë

Të premtën këto fshatra të Suharekës do të mbesin 4 orë pa rrymë
Herolind Bytyçi

09.07.2020 / Suhareka

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të premtën më 10 korrik 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se në disa vende në Komunën e Suharekës për shkak të vendosjes së kabllos 10kV do të mbesin pa furnizim me energji elektrike.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018) prej orës   11:00 deri në ora 15:00, shkruan SuharekaOnline.

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Vendosja e kabllos 10 kV- bistek në Studençan.

RAPORTO