Të premtën deri 7 orë pa rrymë për disa fshatra të Suharekës

Të premtën deri 7 orë pa rrymë për disa fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të premtën, më 13 nëntor 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002)  prej orës 09:00  deri ne ora 16:00
Vendet: Sopia I, Sopia II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci. Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.


Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Studençani 2 (Kodi: 32000024)  prej orës 09:00  deri në ora 12:00. Vendet: Studençani, një pjesë dhe Samadraxha. Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

RAPORTO