Të enjten këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë

Të enjten këto fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë
Herolind Bytyçi

15.07.2020 / Suhareka

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të enjten më 16 korrik 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se në disa vende në Komunën e Suharekës për shkak të punimit të lidhseve dhe kokave kabllovike do të mbesin pa furnizim me energji elektrike.

TS TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:Dalja 10kV Studençani (kodi: 32000018) prej orës    11:00-11:20  dhe prej orës  14:00-14:20 Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë. Arsyeja: Punimi i lidhseve dhe kokave kabllovike.

TS TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: TS 10/0.4kV Flori Kopshtar (kodi: 32000018033) prej orës  11:00 deri në ora 14:20. Vendet: Kopshtar Flori.
Arsyeja: Punimi i lidhseve dhe kokave kabllovike.

RAPORTO