Të enjten 4 orë pa rrymë këto 8 fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të enjten më 6 gusht 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se në disa vende në Komunën e Suharekës për shkak të përforcimit të përçuesve nëpër fusha dhe ndërrimi i izolatorëve. do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Në NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10kV Peqani (kodi: 32000007) nga ora 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë dhe Pompat e benzinës Bes Co.
Arsyeja: Përforcimi i përçuesve nëpër fusha dhe ndërrimi i izolatorëve.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.