Suharekë, Sllapuzhani kaplohet nga zjarri, ndërhyjnë zjarrfikësit

01.07.2024

Një zjarr masiv ka kapluar ditën e sotme fshatin Sllapuzhan të komunës së Suharekës. Lajmi është bërë i ditur nga Organizata Vullnetare Zjarrërfikësit dhe Shpëtimit, me rastin i cili raportohet të ketë ndodhur në ora 13:00. Sipas të njëjtëve, zjarrfikësit kanë lokalizuar zjarrin pa dëme të mëdha. “Rreth ores 13:00 përfshihen nga zjarri fushat në […]

Suharekë, Sllapuzhani kaplohet nga zjarri, ndërhyjnë zjarrfikësit Foto: Ilustrim

Një zjarr masiv ka kapluar ditën e sotme fshatin Sllapuzhan të komunës së Suharekës.

Lajmi është bërë i ditur nga Organizata Vullnetare Zjarrërfikësit dhe Shpëtimit, me rastin i cili raportohet të ketë ndodhur në ora 13:00.

Sipas të njëjtëve, zjarrfikësit kanë lokalizuar zjarrin pa dëme të mëdha.

“Rreth ores 13:00 përfshihen nga zjarri fushat në Sllapuzhan,intervenimi shpejt nga zjarrfikësit lokalizon zjarrin pa dëme të mëdh”, thuhet në njoftim.