Suharekë: Performancë artistike “Shtigjeve të Jetës” nga Teatri i Ëndrrave

Sonte nga ora 21:00 në Amfiteatrin tek Gjimnazi “Jeta e Re” në Suharekë jepet performanca artistike “Shtigjeve të Jetës” nga Teatri i Ëndrrave.

Performanca artistike mbahët në shënim të 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Performanca është akt teatral i adoptuar për ambient të jashtem, dhe ka për qellim sjelljen në kujtesë të tri periudhave të rendesishme,para, gjatë dhe pas luftës.

Performanca është  e përgaditur nga Teatri i Ëndrrave në Suharekë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.