Suharekë, me disa aktivitete nderohet e kujtohet humanisti Rexhep Kuçi

Sot kujtohet dhe nderohet humanisti Rexhep Kuçi.

16.12.2021 / Suhareka

Suharekë, me disa aktivitete nderohet e kujtohet humanisti Rexhep Kuçi
Foto: Ilustrim

Përmes disa aktiviteteve ai sot po nderohet për kontributin dhe veprimtarinë e tij.

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka thënë se qytetarët, familja dhe bashkëpuntorët e nderojnë për angazhimin e tij dhe njëherësh e vlerësuan për veprat e mira në jetën e tij.


“Qoftë i përjetshëm kujtimi për ty Rexhep Kuqi”, ka thënë kryetari Muharremaj.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *