Suharekë, mbahet takimi për pëgatitjen e fushatës “16 ditë aktivizëm kundër dhunës në familje”

U mbajt takimi për pëgatitjen e fushatës “16 ditë aktivizëm kundër dhunës në familje”.

15.11.2021 / Suhareka

Suharekë, mbahet takimi për pëgatitjen e fushatës “16 ditë aktivizëm kundër dhunës në familje”
Foto: Ilustrim

Nënkryetarja e Komunës së Suharekës znj.Mihrije Suka, ka mbajtur takim me përfaqësuesit e institucioneve përkatëse që lidhen direkt me dhunën në familje.

Fushata “16 ditë aktivizëm kundër dhunës në familje”, fillon nga data 25 nëntor deri më 10 dhjetor. Në këtë hapsirë kohore, brenda këtyre ditëve, të pranishmit e takimit u dakorduan që të ketë disa aktivitete kundër dhunës në familje.


Përfaqësuesit nga Komuna, QPS, QKMF, ZBGJ, Policia dhe jo vetëm, do të jenë pjesë e aktiviteteve që u parapanë në këtë takim.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *