Suharekë: Mbahet ligjëratë për integrimin e komunitetit RAE në shoqëri

18.12.2018

Kuvendi i të Rinjve të Suharekës në bashkëpunim me OSCE dhe Drejtorinë e Kulturës mban një ligjeratë për integrimin e komunitetit RAE në shoqëri duke u munduar të bëjmë përpjekje për eleminimin e paragjykimeve. Rinia është ajo e cila duhet të eleminojë steriotipet të tilla dhe të respektojë më shumë të drejta e minoriteteve, ngase […]

Suharekë: Mbahet ligjëratë për integrimin e komunitetit RAE në shoqëri Foto: Ilustrim

Kuvendi i të Rinjve të Suharekës në bashkëpunim me OSCE dhe Drejtorinë e Kulturës mban një ligjeratë për integrimin e komunitetit RAE në shoqëri duke u munduar të bëjmë përpjekje për eleminimin e paragjykimeve.

Rinia është ajo e cila duhet të eleminojë steriotipet të tilla dhe të respektojë më shumë të drejta e minoriteteve, ngase vetëm në këtë formë do të ndërtohet një shkallë më e lartë e demokracisë.

Pjesëmarrëse në këtë aktivitet ishte shkolla fillore “Drita” , “Jeta e Re”, “Skender Luarasi”, ” Abdyl Ramaj”, si dhe deputetët e Kuvendit të të rinjve Suharekë.

Po ashtu të pranishëm ishin edhe Kryetari i Komunës Bali Muharremaj, Drejtori i Kulturës Beqir Berisha, si dhe zyrtarë të kulturës nga komuna e Mamushës, Dragash.