Suharekë: këto janë reduktimet e rrymës për datën 23 dhe 24 nëntor

22.11.2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it Më  23.11.2018 në NS 110/35/10 [kV] Theranda do të ketë ndërprerje totale: Prej orës 10:00 deri në ora 13:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci. Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. […]

Suharekë: këto janë reduktimet e rrymës për datën 23 dhe 24 nëntor Foto: Ilustrim

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më  23.11.2018 në NS 110/35/10 [kV] Theranda do të ketë ndërprerje totale:
Prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci. Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi, Shiroka, pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani); Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku. Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova, Studenqan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e Ujit: Studenqan, Dobërdelan, Samadraxhë, Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III, Viva fresh, ETC-ja, Reshtani, Theranda (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3, Shiroka, Ballkan II, Ballkan III dhe Ballkani I.

Më 24.11.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 24.10.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Studenqan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i OSH në TS Samadraxha 3.