Suharekë: Këtë ditë do të ketë reduktime të rrymës deri 6 orë

05.12.2018

Më 09.12.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: • TS 110/35/10 kV Theranda (Kodi: 320) prej orës 08:00 deri në ora 14:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci, Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S […]

Suharekë: Këtë ditë do të ketë reduktime të rrymës deri 6 orë Foto: Ilustrim

Më 09.12.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
• TS 110/35/10 kV Theranda (Kodi: 320) prej orës 08:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci, Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, I. Seferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi, Shiroka, pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani); Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku, Peqani, Sllapuzhani, Bllaca, Duhla, Nishori, Kosterci, Breshanci, Semetishta, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes co, Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqina I, Çardaku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova , Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III, Viva freshi, ETC, Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas, KFOR-i, Studenqani, Dobërdelani, Samadraxha, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Dobërdelan, Samadraxhë; rrugët: Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Uinston Çerçili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura;  Reshtani, Theranda (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3, Sërbica Trepetica, Shpendija, Velezha, Caparci dhe Shiroka.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.