Suharekë: Kërkohen 10 punëtore femra në fabrikën e çokolladës

Fabrika e çokolladës “Kamila” në fshatin Malësi e Re në vazhdën e hapjes së vendeve të reja të punës, ka shpallur konkurs për vende të lira të punës.

Kjo fabrikë me seli në Malësi të Re kërkon 10 punëtore femra.

Njoftimin e bën të ditur Zyra e Punësimit në Suharekë dhe njëkohësisht të gjithë të interesuarat mund të paraqiten pranë kësaj zyre.

Të gjithë të interesuarat për punë kushtet e punës janë të mira, ofrohet kontratë pune si dhe ushqim.

Ftohen të gjithë te interesuarat të lajmërohen direkt në Zyrën e Punesimit në Suharekë (Rr. Zenun Kepa, mbrapa stacionit të policisë) ose në numrin e telefonit Mob+viber: 0038344133801.

RAPORTO