Suharekë, ia dëmtuan pllakën përkujtimore të varrit të gjyshit të tij, policia nis hetimet

Një rast i dëmtimit të varrezave është raportuar në stacionin policor në Suharekë.

15.11.2021 / Suhareka

Suharekë, ia dëmtuan pllakën përkujtimore  të varrit të gjyshit të tij, policia nis hetimet
Foto: Ilustrim

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, bëhet e ditur se dje rreth orës 15:00 ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se nga person-a të panjohur, është dëmtuar pllaka përkujtimore e varrit të gjyshit të tij.

Ndërkaq, njësitë policore kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke e hetuar rastin.


“Suharekë, 14.11.2021 – 15:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se nga person-a të panjohur, është dëmtuar pllaka përkujtimore e varrit të gjyshit të tij. Njësitë policore kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke e hetuar rastin”, bënë të ditur PK-ja.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *