Suharekë: Hapen 11 vende të reja pune në gastronomi

Istanbul Tombik DÖNER me një investitor nga Turqia i cili fillon punën nga muaji shtator kërkon punëtor në lëmin e gastronomisë.

Restauranti që gjendet përballë Viva Fresh Store hapë 11 vende të reja të punës si vijon: Kamarier/e (4), Banakier/e (2), ndihmës kuzhinier/e (2) si dhe shërbyes në teren(3).

Të gjithë të interesuarit për aplikim mund të kontaktojnë në whatsaap .tel. +905324381913 ose të lajmërohen në adresën e restaurantit.

Për të gjithë të punësuarit ofrohen kushte të mira të punës dhe kontratë e rregullt.

RAPORTO