Suhareka

Suharekë: Gjithçka gati për fillimin e ri të vitit shkollor

Foto: Ilustrim

Drejtori Bytyqi takon drejtorët e të gjitha shkollave të Komunës së Suharekës.

Drejtori i Arsimit i Komunës së Suharekës Remzi Bytyqi, sot ka takuar të gjithë drejtorët e shkollave të Komunës sonë, me të cilët ka bashkëbiseduar për fillimin e vitit të ri shkollor që do të filloj më 2 shtator 2019.


Drejtori Bytyqi, e ka hapur takimin ku ka falënderuar të gjithë drejtorët për pjesëmarrje dhe ka kërkuar nga secili veç e veç të deklarohet se a janë gati të gjithë për një fillim-vit të mbarë shkollor.


Poashtu, ai ka kërkuar nga drejtorët që në vitin e ardhshëm shkollor, të këtë cilësi maksimale, rend dhe rregull nëpër shkolla dhe në asnjë mënyrë të mos mungoj ambienti i pastër në shkolla të Komunës së Suharekës.

Cineplexx organizon eventin Family Night me çmim special të biletave

Cineplexx sjell premierën e filmit Playing with Fire, për të cilin do të organizojë një event Family Night në të dy kinematë.


Të gjithë drejtorët janë deklaruar se janë të gatshëm që t’a fillojnë vitin e ri shkollor, me të gjitha parapërgatitjet, duke mos i përjashtaur disa probleme të vogla teknike në 3 apo 4 shkolla që janë duke u renovuar, por të cilat shkolla do të jenë gati për fillim-vit, më 2 shtator.