Suharekë, dy raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Institutin Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës kanë publikuar raportin 24 orësh për rastet e reja me COVID-19.

17.12.2021 / Suhareka

Suharekë, dy raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit
Foto: Ilustrim

Sipas këtij raporti, bëhet e ditur se nga 1,734 testime, 11 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.

Gjatë 24 orëve të fundit, nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes.


Brenda 24 ore në Suharekë janë shënuar dy raste të reja pozitive me COVID-19. Grupmosha e të dy të infektuarve janë 30-39 vjeç, njëri i gjinisë mashkull dhe tjetra femër.

11 rastet pozitive me COVID-19 janë nga këto komuna: Prizren  4, Suharekë  2, Vushtrri  1, Gjilan  1, Mitrovicë  1, Prishtinë  1, Ferizaj  1.

Të shëruarit nga COVID-19 janë nga këto komuna: Kamenicë  3, Prishtinë  2, Gjilan 2, Skenderaj  1.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *