Suharekë: Brenda 1 jave, 1 vrasje në tentativë, 1 dhunë në familje

Suharekë: Brenda 1 jave, 1 vrasje në tentativë, 1 dhunë në familje
Herolind Bytyçi

09.07.2020 / Suhareka

Në takimin e sotëm të Sigurisë Lokale, nënkryetarja e Komunës znj.Mihrije Suka, në pika të shkurtra e ka bërë një rezyme të aktiviteteve më të rëndësishme që kanë ndodhur brenda javës, duke veçuar: Mbledhjen e Shtabit Emergjent për masat kundër COVID-19, Grantin e fituar nga GIZ-i me 800 kontejnerë etj.

Ndërsa nga Policia, nga toger Vehbi Bytyqi, u raportuar se gjatë javës kanë ndodhur këto raste: 1 vrasje në tentativë, 1 dhunë në familje, 1 lëndim trupor, 1 vjedhje e veturës, 2 aksidente trafiku dhe 1 tentim vrasje.

Ndërsa nga përfaqësuesi i OSBE-së z.Salih Elshani, është raportuar se kanë dërguar në Komuna disa pyetsorë për trajnime virtuale.

Nga LMT-KFOR, është deklaruar se janë në terren duke shpërndarë pako ushqimore dhe veshmbathje për situatën e krijuar nga COVID-19.

RAPORTO