Suharekë, bëhet renovimi dhe sanimi i Depos Qendrore të QKMF-së

Në kuadër të investimeve kapitale per Qendrën Kryesore të Mjeksisë Familjare “Rexhep Kuçi” në Suharekë është kryer renovimi dhe sanimi i Depos Qendrore.

1 orë më parë / Suhareka

Suharekë, bëhet renovimi dhe sanimi i Depos Qendrore të QKMF-së
Foto: Ilustrim

Është krijuar hapësirë e mjaftueshme dhe kushte të përshtatshme për ruajtjen e barnave dhe materialit shpenzues.

Ambient pune më i mirë për profesionistët shëndetësorë.


Vjen oferta më e madhe e vitit në Suharekë deri në 70% zbritje, Black Friday tashmë ka filluar!

Por, edhe për çmimet më të mira në treg, njëkohësisht duke u mundësuar klientëve çmimet më të mira jo vetëm...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *