Suharekë: 150 familjeve me kushte jo të mira ekonomike i’u ndahen pako ushqimore

Drejtoria e Shëndetësisë e Komunës së Suharekës, sot ka ndarë 150 pako ushqimore për 150 familje skamnore.

Drejtoresha e kësaj drejtorie znj.Sale Bytyqi dhe zyrtarë të kësaj drejtorie kanë qenë pjesë e procesit të shpërndarjes së këtyre pakove. Këto pako janë ndarë për 100 familje me kushte të rënda ekonomike.

Përkrahje dhe mbështetje e familjeve në nevojë do të ketë edhe tutje, ka thënë ndër të tjerash drejtoresha Bytyqi.