Suharekasit nuk respektojnë masat e Qeverisë, arrestohen 7 persona

7 persona vetëm gjatë ditës së djeshme janë arrestuar në Komunën e Suharekës për mos veprim të dispozitave shëndetësore gjatë pandemisë Covid-19.

Ata kishin lëvizuar në kohën e ndaluar, jo sipas kohës së caktuar në bazë të numrit të parafundit në letërnjoftim.

• Rr. Brigada 123, Suharekë 23.04.2020 – 09:45. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Rr. Brigada 123, Suharekë 23.04.2020 – 10:20. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Shirokë, Suharekë 23.04.2020 – 10:22. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Sheshi Ibrahim Rugova, Suharekë 23.04.2020 – 10:45. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Mushtisht, Suharekë 23.04.2020 – 13:35. Janë shoqëruar në stacionin policor tre të dyshuar meshkuj kosovar, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

RAPORTO