Sot shënohet 13 Qershori, Dita e Çlirimit të Suharekës

13.06.2023

Në këtë ditë të shënuar do të përkujtohen dëshmorët, martirët dhe të gjitha ata që kontribuan për lirinë e vendit. Aktivitet fillojnë nga ora 10:00 duke bërë homazhe, duke vazhduar në orën 12:00 në një Akademi Përkujtimore në Bibliotekën e Qytetit “Hajdin Berisha”. Ndërsa, aktivitetet e tjera do të vazhdojnë deri në orën 20:00 ku edhe […]

Sot shënohet 13 Qershori, Dita e Çlirimit të Suharekës Foto: Ilustrim

Në këtë ditë të shënuar do të përkujtohen dëshmorët, martirët dhe të gjitha ata që kontribuan për lirinë e vendit.

Aktivitet fillojnë nga ora 10:00 duke bërë homazhe, duke vazhduar në orën 12:00 në një Akademi Përkujtimore në Bibliotekën e Qytetit “Hajdin Berisha”.

Ndërsa, aktivitetet e tjera do të vazhdojnë deri në orën 20:00 ku edhe do të mbahet koncerti festiv në Sheshin e Qytetit në Suharekë.