Sot prej orës 12:00 pa rrymë do të mbesin këto fshatra të Suharekës

KEDS njofton se sot (e hënën) 07 dhjetor, 2020, në Komunën e Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë.

KEDS përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se disa vende në Komunën e Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike, shkruan SuharekaOnline.

Data e punimit: 07-12-2020

TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10kV Budakova (Kodi: 32000008)  prej orës 12:00 deri në ora 14:00
Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.
Arsyeja: Ngritjave shtyllave në segmentin Lagjja Bajraktarët Budakovë.

RAPORTO