Sot këto fshatra të Suharekës do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të martën më 4 gusht 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se në disa vende në Komunën e Suharekës për shkak të kyçjes së kthinave do të mbesin pa furnizim me energji elektrike.


Në NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018) prej orës 12:00-14:30
Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.  
Arsyeja: Kyçja e kthinës së re 10kV në NS 110/35 /10 Theranda.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.