Sot disa fshatra të Suharekës përballen me reduktime të energjisë elektrike

KEDS ka njoftuar se sot në disa fshatra të Komunës së Suharekës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

I ri / Suhareka

Sot disa fshatra të Suharekës përballen me reduktime të energjisë elektrike
Foto: Ilustrim

Sipas njoftimit të KEDS, sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 10:00 deri në 13:00, shkruan SuharekaOnline.

Sipas KEDS-it, ndërprerja e energjisë elektrike do të bëhet për arsye të vendosjes së shtyllës së re TM, sipas PEE.


Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet stabiliment dalja e Mushtishtit dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Dvoran (kodi 32000002019) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Pishina Mushtisht (kodi 32000002024) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Osmani Mushtisht (kodi 32000002026) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Delloc (kodi 32000002027) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Maqiteva I (kodi 32000002028) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Maqiteva II (kodi 32000002029) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Ismet Hajdari Delloc (kodi 32000002032) prej orës 10:00 deri në ora 13:00;

TS 10/04 kV Privat Mushtisht (te ura e Dellovcit) (kodi 32000002039) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Dvoran, Pishina, Mushtisht, Delloc, Maqiteva, te ura e Dellovcit.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re TM, sipas PEE 

Vjen oferta më e madhe e vitit në Suharekë deri në 70% zbritje, Black Friday tashmë ka filluar!

Por, edhe për çmimet më të mira në treg, njëkohësisht duke u mundësuar klientëve çmimet më të mira jo vetëm...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *