Sot disa fshatra të Suharekës do të mbesin 4 orë pa furnizim me energji elektrike

Sot disa fshatra të Suharekës do të mbesin 4 orë pa furnizim me energji elektrike
Herolind Bytyçi

21.07.2020 / Suhareka


KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të martën më 21 korrik 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se disa fshatra të Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike nga ora 11:00-15:00.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Kyçja e kabllos gërshet 10(20)kV dhe e degëzimeve në rrjetin e ri.

RAPORTO