Shpallet konkursi për 20 mësimdhënës/e në shkollat e Suharekës

Shpallet konkursi për 20 mësimdhënës/e në shkollat e Suharekës
Herolind Bytyçi

22.07.2020 / Aktuale

Drejtoria Komunale e Arsimit në Suharekë ka shpallur sot konkursin për pranimin e 20 mësimdhënësve në shkollat në Komunën e Suharekës.

Konkursi është për vitin akademik 2020/2021 dhe është për plotësimin e vendeve të lira të punës.

Afati i fundit për aplikim është 15 ditë nga shpallja në gazetën zyrtare.

RAPORTO