Shoqata e të Verbërve në Suharekë pranon donacion pajisje teknologjike

Shoqata e të Verbërve në Komunën e Suharekës e cila ka rreth 65 persona të kësaj kategorie sot ka pranuar donacion nga humanistja Shqipe Kryeziu.

Drejtori i Shoqatës së të Verbërve në Suharekë, Naim Lezi ka bërë të ditur se kjo shoqatë ka pranuar një donacion në të cilin përfshihet një kompjuter dhe një skaner.

Këtë donacion e ka mirëpritur Shoqata e të Verbërve në Suharekë ku edhe ka falënderuar donatoren.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.