Shirokë, i digjet vetura para shtëpisë

25.11.2018

Siç bën të ditur Policia, vetura e djegur ishte me targa vendore dhe rasti është duke u hetuar nga njësitë relevante të Policisë së Kosovës. “Viktima mashkull K/Shqiptar ka raportuar se  afër shtëpisë së tij, i është djegur vetura e tij BMW me targa vendore. Sipas viktimës dyshohet se dy persona të moshës së re, […]

Shirokë, i digjet vetura para shtëpisë Foto: Ilustrim

Siç bën të ditur Policia, vetura e djegur ishte me targa vendore dhe rasti është duke u hetuar nga njësitë relevante të Policisë së Kosovës.

“Viktima mashkull K/Shqiptar ka raportuar se  afër shtëpisë së tij, i është djegur vetura e tij BMW me targa vendore. Sipas viktimës dyshohet se dy persona të moshës së re, ia  kanë vënë zjarrin veturës. Rasti është duke u hetuar”, njofton Policia.