Shaqir Palushi ‘largohet’ nga pozita e kryetarit të Qendrës së Bizneseve të Suharekës

04.01.2019

Tashmë ish-kryetari i QBS-së pronari i kompanisë Frutex, Shaqir Palushi ka dhënë dorëheqje nga pozita si kryetar dhe anëtar i i Qendrës së Bizneseve të Suharekës. “Për shkak të angazhimeve në rritje në kompanin Frutex dhe obligimeve tjera e kam të pamundur që ti kryej më përgjegjësi detyrat si Kryetar i QBS-së,prandaj nga sot nuk […]

Shaqir Palushi ‘largohet’ nga  pozita e kryetarit të Qendrës së Bizneseve të Suharekës Foto: Ilustrim

Tashmë ish-kryetari i QBS-së pronari i kompanisë Frutex, Shaqir Palushi ka dhënë dorëheqje nga pozita si kryetar dhe anëtar i i Qendrës së Bizneseve të Suharekës.

“Për shkak të angazhimeve në rritje në kompanin Frutex dhe obligimeve tjera e kam të pamundur që ti kryej më përgjegjësi detyrat si Kryetar i QBS-së,prandaj nga sot nuk jamë më Kryetar dhe as anëtar i Bordit, por do të vazhdoj të jemë anëtar i QBS-së” thuhet në njoftimin e QBS-së.

Kujtojmë se QBS nën kryesimin e Shaqir Palushit gjatë vitit të kaluar kishte arritur të ndërtonin shtëpi për familjet që ishin të dëmtuar nga vërshimet.