Rrëzohen 4 shtylla elektrike në fshatin Bukosh

02.01.2019

Sot, në fshatin Bukosh ndodhi një incident ku një automjet u përplas në një shtyll dhe pastaj u rrëzuan edhe 3 shtylla të tjera, njerëzit nuk mund të qarkullojnë në atë pjesë me makina sepse shtyllat elektrike kanë rënë në mes të rrugës, por KEDS ende nuk kanë intervenuar asgjë për këtë ndodhi. Një qytetar, […]

Rrëzohen 4 shtylla elektrike në fshatin Bukosh Foto: Ilustrim

Sot, në fshatin Bukosh ndodhi një incident ku një automjet u përplas në një shtyll dhe pastaj u rrëzuan edhe 3 shtylla të tjera, njerëzit nuk mund të qarkullojnë në atë pjesë me makina sepse shtyllat elektrike kanë rënë në mes të rrugës, por KEDS ende nuk kanë intervenuar asgjë për këtë ndodhi.

Një qytetar, e ka lajmruar stafin e Suhareka Online duke dërguar një video se si qytetarët nuk mund të kalojnë në atë rrugë me automjete.