Rinia Demokratike e PDK-së në Suharekë me aktivitet humanitar për familjet në nevojë

29.11.2018

Gjëra ushqimore dhe veshëmbathje po mblidhen nga demokratët e rinjë therandas dhe në bashkëpunim me Kryqin e Kuq do t’i dërgojmë ato te familjet që kanë më shumë nevojë për to, thuhet ndër tjerash në njoftimin e publikuar nga PDK dega në Suharekë.

Rinia Demokratike e PDK-së në Suharekë me aktivitet humanitar  për familjet në nevojë Foto: Ilustrim

Gjëra ushqimore dhe veshëmbathje po mblidhen nga demokratët e rinjë therandas dhe në bashkëpunim me Kryqin e Kuq do t’i dërgojmë ato te familjet që kanë më shumë nevojë për to, thuhet ndër tjerash në njoftimin e publikuar nga PDK dega në Suharekë.