Rikthehen reduktimet e energjisë elektrike në Suharekë, të shtunën 4 orë pa rrymë

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të shtunën më 30 maj 2020.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se në disa vende në Komunën e Suharekës për shkak të punimeve të KOSTT-it do të ketë ndërprerje të rrymës.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
LP-10 kV Studençani (Kodi: 32000018)   prej orës 08:00  deri ne ora 10:00
Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka; Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
LP-10 kV Peqani (Kodi: 32000007)   në dy termine nga ora 08:00 deri në 10:00 dhe nga ora 14:00 deri në orën 16:00.
Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë dhe Pompat e benzinës Bes co.

LEXO EDHE:  Vazhdon numri i madh i rasteve me Covid-19, sot 183 raste pozitive